Dekoracija za venčanja stiropor - stirodur

Dekoracija » Dekoracija za venčanja stiropor - stirodur

Potrošili ste dosta vremena i naporno radili na organizaciji venčanja, a ostalo je još ukrašavanje sale ili mesta gde će se venčanje obaviti. Kako to možete učiniti jednostavno i efikasno? Pozovite nas i naručite dekoraciju za venčanje od stiropora ili stirodura i sigurno nećete pogrešiti.

Bez obzira na veličinu dekoracije za venčanje od stiropora i stirodura, sigurni smo da nećete imati problema da je postavite na željeno mesto. Mala težina, niska cena i jednostavna montaža mogu biti presudni faktori pri izboru ove vrste. Od poruka dobrodošlice na vratima ili ulazu na mestu venčanja, do plafonskih, zidnih i samostojećih ukrasa, pa do stalaka za poklone i sl., sve se može izraditi od stiropora i stirodura.

Dekoracija za venčanja stiropor - stirodur

Nije redak slučaj da se i osnove bidermajera rade od stiropora, upravo zbog širokih mogućnosti ukrašavanja i lakoće nošenja i bacanja.

DIZAJN I GRAFIČKA PRIPREMA ZA DEKORACIJU VENČANJA OD STIROPORA I STIRODURA

U slučaju da već imate grafičku pripremu dekoracije za venčanje od stiropora i stirodura, možete nam je poslati, a mi ćemo sa ili bez dorade za vas izraditi dekorativne elemente za venčanje od stiropora i stirodura. Takođe, naši grafički dizajneri su tu da ispune vaše zahteve u svakom pogledu. Ukoliko nemate grafičku pripremu, a imate ideju ili ideje kako bi dekoracija za venčanje od stiropora i stirodura trebalo da izgleda, pozovite nas i sigurno ćemo naći rešenje.

Ukoliko želite, u slučajevima kada niste sigurni kako bi dekoracija za venčanje od stiropora i stirodura trebalo da izgleda, naši dizajneri mogu za vas izraditi nekoliko predloga od kojih, sa ili bez dorade, možete odabrati jedan od koga se može izraditi dekoracija za venčanje od stiropora ili stirodura.