Novogodišnja dekoracija stiropor - stirodur

Dekoracija » Novogodišnja dekoracija stiropor - stirodur

Novogodišnja dekoracija od stiropora i stirodura je idealna zbog male težine, niske cene i veoma jednostavnog bojenja i ukrašavanja. Novogodišnja dekoracija od stiropora i stirodura čisto bele boje, savršena je za sve vrste novogodišnjih ukrasa.

Ukrasi od stiropora i stirodura za Novu Godinu se mogu dizajnirati i izrezati u skoro svakom obliku koji vam je potreban za kuću ili poslovni objekat. U okviru novogodišnje dekoracije od stiropora i stirodura, najčešće se rade snežne pahuljice, zvezde, irvasi, anđeli i novogodišnje jelke.

Kako su ove novogodišnje dekoracije napravljene od stiropora, idealne su za samostalno ukrašavanje, kao što su farbanje ili oblaganje raznim dekorativnim elementima. Ako vam je potrebna posebna novogodišnja dekoracija ili slična nečemu što ste videli, kontaktirajte nas i mi ćemo poslati ponudu za izradu.

ovogodišnja dekoracija od stiropora i stirodura

Većina ukrasa od stiropora i stirodura za Novu Godinu su lagane tanke sekcije od stiropora, da bi se mogle okačiti ili pričvrstiti kao ukrasi na zidovima ili plafonima.

Možemo napraviti i mnogo veće dizajne, kao što su pahulje od višestrukih slojeva stiropora, koji zajedno čine ogromnu pahuljicu.

Velike novogodišnje dekoracije od stiropora i takođe mogu biti savršene za novogodišnje izloge. Ukrasite izlog novogodišnjim pahuljicama, 3D slovima koja su napravljena od čisto belog stiropora ili drugim dekorativnim elementima u boji (Deda Mraz, irvasi, sanke i sl.).

Ukoliko želite, u slučajevima kada niste sigurni kako bi novogodišnja dekoracija od stiropora trebalo da izgleda, naši dizajneri mogu za vas izraditi nekoliko predloga od kojih, sa ili bez dorade, možete odabrati jedan od koga se može izraditi reklama od stiropora ili stirodura.