3D slova i brojevi od stiropora i stirodura

Reklame » 3D slova i brojevi od stiropora i stirodura

3D SLOVA OD STIROPORA I STIRODURA

Ploče od stiropora su izrađene od ekspandiranog stiropora visoke gustine sa glatkom površinom. Sva slova i brojevi od stiropora mogu se izraditi u skoro svim veličinama u zavisnosti od zahteva klijenata. Možemo iseći potrebna slova od stiropora na bilo kom zahtevanom fontu. Za specifične fontove, potrebno je naglasiti u prvom razgovoru.

3D SLOVA OD STIROPORA I STIRODURA

3D slova od stiropora često se koriste za fotografisanje i daju maksimalni vizuelni efekat zbog veličine. Fontovi slova od stiropora mogu biti prilagođeni zahtevima klijenata prema njihovom logotipu ili fontu koji koriste za drge stvari. Slova od stiropora se mogu pojedinačno rezati, ponekad spojiti i složiti jedno na drugo.
Natpisi od slova od stiropora se mogu isporučiti u beloj boji ili u koloru. Obično se boje mat bojom i mogu biti sa štampom. Alternativno, ako želite da se podudaraju sa bojama koje već koristite, samo naglasite to u razgovoru i obezbedite primer boje na nekom od elemenata.

3D BROJEVI OD STIROPORA I STIRODURA

Brojevi od stiropora se mogu rezati na skoro sve veličine i fontove koji su vam potrebni. Brojeve od stiropora i strodura možemo isporučiti u beloj boji ili sa odgovarajućom završnom obradom. Veliki brojevi su idealni za fotografske snimke ili rekvizite, a mogu se koristiti za oglašavanje brenda ili prikazivanje cilja koji je postignut.

3D BROJEVI OD STIROPORA I STIRODURA

Veći brojevi se režu od stiropora visoke gustine (stirodur) koji je lagan, ali i ekonomičan u poređenju sa drugim materijalima. Veliki brojevi od stiropora stvaraju impresivan vizuelni izgled kada se koriste za fotografsko oglašavanje. Brojevi od stiropora i stirodura mogu biti obični ili stilizovani, kao što su brojevi za rođendanske dekoracije ili popuste.

Kao alternativu stiroduru, možemo izrezati brojeve od tvrdog glatkog materijala koji se zove stiropor. Ovaj materijal je ekstrudirani stiropor koji ima vrhunsku završnu obradu od ekspandiranog stiropora. Stiropor se reže od ploča, a ne blokova i stoga se uglavnom koristi za manje brojeve.

DIZAJN I GRAFIČKA PRIPREMA SLOVA I BROJEVA OD STIROPORA I STIRODURA

U slučaju da već imate grafičku pripremu slova ili brojeva, možete nam je poslati, a mi ćemo sa ili bez dorade za vas izraditi slova i brojeve od stiropora ili stirodura. Takođe, naši grafički dizajneri su tu da ispune vaše zahteve u svakom pogledu. Ukoliko nemate grafičku pripremu, a imate ideju ili ideje kako bi slova i brojevi trebalo da izgledaju, pozovite nas i sigurno ćemo naći rešenje.

Ukoliko želite, u slučajevima kada niste sigurni kako bi slovo ili broj trebalo da izgleda, naši dizajneri mogu za vas izraditi nekoliko predloga od kojih, sa ili bez dorade, možete odabrati jedan od koga se mogu izraditi slova i brojevi od stiropora ili stirodura.