Izrada logoa od stiropora i stirodura

Reklame » Izrada logoa od stiropora i stirodura

Izrada logoa od stiropora i stirodura je još jedan način da dodate pozitivan efekat u sklopu brendiranja. Svaka delatnost počiva na poverenju, a da bi se do poverenja potencijalnih potrošača došlo, potrebno je raditi i na promociji brenda, kao i proizvoda i usluga.

Logoi od stiropora i stirodura mogu biti korisni na više načina. Brzo i lako postavljanje na sve površine, mala težina i estetski lep izgled sa mogućnošću korišćenja svih boja i premaza, kao i korišćenje 3D efekata, logoe od stiropora i stirodura postavlja na prvo mesto kada se radi o prenosivim štandovima, mobilnim mestima promocije ili prodaje, a posebno na sajmovima.

Izrada logoa od stiropora i stirodura

Logo od stiropora ili stirodura može biti izrađen u beloj boji, a naknadnom finalnom obradom doveden do savršenstva u sjajnoj ili mat varijanti.

Postavljanje logoa od stiropora ili stirodura se može uraditi na betonskim površinama lepljenjem ili tiplovanjem, dok se za mobilna prodajna mesta ili promotivne štandova preporučuje kačenje ili lepljenje.

Logo od stiropora ili stirodura može biti bilo kog oblika i veličine, može se raditi u slojevima ili kao ravan, a boje mogu biti iste kao postojeće ili se mogu naknadno izabrati

DIZAJN I GRAFIČKA PRIPREMA ZA LOGO OD STIROPORA I STIRODURA

U slučaju da već imate grafičku pripremu logoa, možete nam je poslati, a mi ćemo sa ili bez dorade za vas izraditi logo od stiropora ili stirodura. Takođe, naši grafički dizajneri su tu da ispune vaše zahteve u svakom pogledu. Ukoliko nemate grafičku pripremu, a imate ideju ili ideje kako bi logo trebalo da izgleda, pozovite nas i sigurno ćemo naći rešenje.

Ukoliko želite, u slučajevima kada niste sigurni kako bi logo trebalo da izgleda, naši dizajneri mogu za vas izraditi nekoliko predloga od kojih, sa ili bez dorade, možete odabrati jedan od koga se može izraditi logo od stiropora ili stirodura.