Izrada reklama od stiropora i stirodura

Reklame » Izrada reklama od stiropora i stirodura

Izrada reklama od stiropora ili stirodura sve više zauzima primat nad ostalim materijalima, kako zbog snažnog efekta koji se može postići, tako i zbog cene. Cena izrade rekalama od stiropora i stirodura, u nekim slučajevima, može biti daleko manja od cene izrade reklama od drugih materijala.

Marketinški efekat koji se reklamama od stiropora i stirodura postiže nije ništa manji od onog sa reklamama za koje se koriste drugi materijali, a u nekim slučajevima je i veći i bolji.

Izrada reklama od stiropora i stirodura

Mala težina, jednostavno postavljanje, uklanjanje, kao i mogućnost izrade reklama od stiropora i stirodura u bilo kom obliku i veličini, ovu vrstu reklama podiže među prve izbore velikog broja naručilaca.

Reklame od stiropora i stirodura mogu biti klasične (one koje se postavljaju na zid, montiraju na druge površine i sl.), 3D reklame (gde se slojevitom izradom mogu postići izuzetni 3D efekti) i samostojeće u kom slučaju se reklame postavljaju na ravne površine bez dodatnog učvršćivanja.

Samostojeće reklame (logoi, slova, poruke) od stiropora i stirodura mogu biti iskorišćena i kao postolja za promotivni materijal, kao stočići za posluženje ili stalci za prodaju proizvoda.

Fleksibilnost i lakoća obrade stiropora i stirodura obezbeđuje maksimalnu kreativnost u pogledu izbora i kreiranja dizajna reklama.

DIZAJN I GRAFIČKA PRIPREMA ZA REKLAMU OD STIROPORA I STIRODURA

U slučaju da već imate grafičku pripremu reklame, možete nam je poslati, a mi ćemo sa ili bez dorade za vas izraditi reklamu od stiropora ili stirodura. Takođe, naši grafički dizajneri su tu da ispune vaše zahteve u svakom pogledu. Ukoliko nemate grafičku pripremu, a imate ideju ili ideje kako bi reklama trebalo da izgleda, pozovite nas i sigurno ćemo naći rešenje.

Ukoliko želite, u slučajevima kada niste sigurni kako bi reklama trebalo da izgleda, naši dizajneri mogu za vas izraditi nekoliko predloga od kojih, sa ili bez dorade, možete odabrati jedan od koga se može izraditi reklama od stiropora ili stirodura.