Dekoracija

Dekoracija od stiropora i stirodura, kao i reklame od stiropora i stirodura, 3D slova i brojevi od stiropora i logoi od stirpora i stirodura, takođe zauzimaju veliki deo marketinške delatnosti. Skoro da ne postoji domaćinstvo koje nema bar jedan dekorativni element (novogodišnji kras, ukras sa venčanja ili sa rođendana), a da nije od stiropora ili stirodura.

Dekoracija za venčanje od stiropora Dekoracija za rođendane od stiropora

Ponekad dekoracija od stiropora i stirodura uopšte tako ne izgleda, sve dok se ne pogleda malo bolje ili podigne. Završna obrada dekorativnih predmeta od stiropora i stirodura je došla do momenta kada je sve moguće. Razne boje, premazi, lakovi, gliter i ostali ukrasni dodaci, mogu dekoraciju od stiropora i stirodura učiniti veoma atraktivnom, pa nije čudo što se ljudi okreću kupovini baš ovih dekorativnih predmeta.

Dekoracija za Novu Godinu od stiropora

Pored raznih mogućnosti izrade dekoracije od stiropora i stirodura, veliku ulogu igra i sama cena, kao i lakoća korišćenja i održavanja.

 • Dekoracija rođendana stiropor - stirodur

  Dekoracija rođendana stiropor - stirodur

  Dekoracija od stiropora i stirodura za rođendanske proslave može biti savršen izbor za izradu zadivljujućih i zapanjujućih setova i pozadina bez obzira gde se rođendanska proslava održava.

 • Dekoracija za venčanja stiropor - stirodur

  Dekoracija za venčanja stiropor - stirodur

  Ostalo je još ukrašavanje sale ili mesta gde će se venčanje obaviti. Kako to možete učiniti jednostavno i efikasno? Pozovite nas i naručite dekoraciju za venčanje od stiropora ili stirodura i sigurno nećete pogrešiti.

 • Novogodišnja dekoracija stiropor - stirodur

  Novogodišnja dekoracija stiropor - stirodur

  Novogodišnja dekoracija od stiropora i stirodura je idealna zbog male težine, niske cene i veoma jednostavnog bojenja i ukrašavanja. Novogodišnja dekoracija od stiropora i stirodura čisto bele boje, savršena je za sve vrste novogodišnjih ukrasa.