Reklame

KLASIČNE REKLAME OD STIROPORA I STIRODURA

Klasični model reklame ili slova od stiropora i stirodura je jednostavan i ekonomičan dizajn sa maksimalnim efektom. Pričvršćivanje na zid ili druge površine sa ili bez razmaka delova ili slova uz korišćenje jednostavnog fonta na belom polistirenu, garantuje uspeh i povoljnu cenu u skladu sa budžetom.

KLASIČNE REKLAME OD STIROPORA I STIRODURA

3D REKLAME OD STIROPORA I STIRODURA

Slojevite reklame, znakovi i slova od stiropora i stirodura predstavljaju trodimenzionalni prikaz, a to im daje dramatičniji izgled na fotografijama u poređenju sa standardnim materijalima kao što su karton ili pena. Tekst se može ostaviti belim na kontrastnoj pozadini ili obrnuto. Međutim, ako vaš znak ima gradijent boje ili kompleksne detalje, možemo odštampati znak i dodati mu 3D elemente.

3D REKLAME OD STIROPORA I STIRODURA

SAMOSTOJEĆE REKLAME OD STIROPORA I STIRODURA

Samostojeće reklame od stiropora i stirodura se često koriste u slučajevima potrebe za stanim pokretom. Ovo je slučaj kod mobilnih štandova, na izložbenim mestima na sajmovima i sl. Samostojeće reklame od stiropora i stirodura su u potpunosti stabilne i mogu se koristiti kao zanimljiv štand na prodajnom mestu ili kao dinamičan samostalni znak, pa čak i kao deo scenografije.

SAMOSTOJEĆE REKLAME OD STIROPORA I STIRODURA

 • 3D slova i brojevi od stiropora i stirodura

  3D slova od stiropor

  3D slova od stiropora često se koriste za fotografisanje i daju maksimalni vizuelni efekat zbog veličine. Brojevi od stiropora se mogu rezati na skoro sve veličine i fontove koji su vam potrebni. Brojeve od stiropora i strodura možemo isporučiti u beloj boji ili sa odgovarajućom završnom obradom.

 • Izrada logoa od stiropora i stirodura

  Izrada logoa od stiropora i stirodura

  Izrada logoa od stiropora i stirodura je još jedan način da dodate pozitivan efekat u sklopu brendiranja. Svaka delatnost počiva na poverenju, a da bi se do poverenja potencijalnih potrošača došlo, potrebno je raditi i na promociji brenda, kao i proizvoda i usluga.

 • Izrada reklama od stiropora i stirodura

  Izrada reklama od stiropora i stirodura

  Izrada reklama od stiropora ili stirodura sve više zauzima primat nad ostalim materijalima, kako zbog snažnog efekta koji se može postići, tako i zbog cene. Cena izrade rekalama od stiropora i stirodura, u nekim slučajevima, može biti daleko manja od cene izrade reklama od drugih materijala.